Wij zijn Webartisans, een
multimedia bedrijf gevestigd in Almere

Webdesign

Het maken van een goede website draait niet om ons, maar om jou; wij zijn immers de uitvoerders van jouw digitale dromen. Door onze kennis op het gebied van onder meer flexibele en responsive websites, unieke landingspagina’s en bijpassende applicaties kan je met een tevreden gevoel bij Webartisans terecht.

Development

De digitale wereld is altijd in beweging. Uiteraard wil je niet achter de meest moderne technieken aan lopen, maar bijbenen met wat het internet te bieden heeft. Wij blijven niet alleen bij het maken van een altijd actuele en optimale omgeving, maar wij rusten deze verder uit met een waterdichte beveiliging.

Applicaties

Met twee succesvolle applicaties in Google Play Store wordt jouw idee niet alleen beperkt tot een webbrowser, maar kan het zich verder uitbreiden naar een veilige mobiele applicatie. De apps zijn altijd te downloaden en te gebruiken voor ieder type Android smartphone en tablet.

Responsive Websites

Snelle Laadtijd

Word jij ook zo moe van een trage website? Zorg voor snelheid en kwaliteit van jouw online product. Wij bij Webartisans stroomlijnen jouw site voor het gemak van de gebruikers, zodat er geen afbreuk wordt gedaan aan de ervaring.

Optimalisatie

Een goede website is niet alleen te lezen in een webbrowser, maar ook op mobiele toestellen. Door slim gebruik van design en code is iedere pagina perfect te lezen en te gebruiken voor ieder formaat en type smartphone en tablet.

Snelle animaties met fallback

Een veelvoorkomend probleem met een moderne website komt in de vorm van haperende animaties. Met de expertise van Webartisans bent u verzekerd van altijd soepele animaties die door een vertrouwde fallback op iedere webbrowser te bekijken zijn.

Responsive Websites

Android/Web applicaties

Android apps

Is enkel een website te makkelijk of te simpel voor jou, dan is het mogelijk om een applicatie te laten maken door onze experts. De apps zijn altijd te downloaden en te gebruiken voor alle Android smartphones en tablets.

Web-apps

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van websites en bijpassende webapplicaties. Met de ervaring die wij hebben opgedaan in de ontwikkeling voor de mobiele apps bouwen wij ook een unieke en gebruikersvriendelijke applicatie specifiek voor een website.

Android/Web applicaties

Recente projecten

Dumpert Reader App
dumpert reader
bekijk case
Acht en Twintig
acht & twintig
bekijk case
Unifymedia
unifymedia
bekijk case