Acht & Twintig

Acht & Twintig

Klassieke massage

Vijf specialistes hadden een droom: een salon waarin vrouwen, mannen en jongeren terecht kunnen voor hun huid, haar, handen, voeten en klassieke massage. Een plek waar je je welkom voelt, waar je je kunt overgeven aan weldadige behandelingen. Een salon waar kwaliteit en aandacht vanzelfsprekend zijn. Waar jouw welzijn en wensen voorop staan. De droom is uitgekomen in Acht & Twintig. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, kapper, manicure, pedicure en klassieke massage.

Onze taken

Webdevelopment

Gebruikerservaring

Bij de website van Acht & Twintig werd er voornamelijk gelet op gebruikerservaring, geen menu onder een knop maar gewoon een menu dat op elke viewport zichtbaar en makkelijk aanklikbaar is. Het versturen van een contactformulier op mobile devices was een must, wie houd er nou niet van een website waar je gemakkelijk een afspraak kunt maken via je mobiel.

Acht & Twintig op mobiel

Tablet

Lekker thuis op de bank met een tablet in je hand, en binnenkort zin in een massage? Geen probleem ook met een tablet is de website van Acht & Twintig primá zichtbaar. Je hebt geen telefoon nodig om een afspraak te maken, dit kan namelijk gewoon via het contactformulier.

Acht & Twintig op tablet
3 screenshots Acht & Twintig
Bekijk website